Haberler

Muhtarlık ve Din Görevlileri Halka Aşure Dağıttı

Mavikent Mahallesi Muhtarlığı ve din görevlileri ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte halka aşure ikramında bulundu.

Mavikent Mahallesi Muhtarlığı ve din görevlileri ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte halka aşure ikramında bulundu.

Mavikent Mahalle Muhtarlığı ile mahallede görev yapan din görevlileri tarafından organize edilen aşure etkinliğine, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Aşure ikramı öncesi konuşan Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, muhtarlık ve mahallede görev yapan din görevlileri olarak muharrem ayı dolayısıyla ortaklaşa aşure etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu etkinliğin geleneksel hale gelmesini istediklerini ifade eden Karataç, "Dinimizce mübarek sayılan muharrem ayı dolayısıyla, muhtarlığımız ve din görevlilerimizin katkılarıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel etkinlikler bundan sonra da devam eder ve gelecek nesillere aktarılır" dedi.

Konuşmanın ardından etkinliğe katılan davetliler ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Aşure ikramından sonra ise dua edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Ak Parti Mavikent Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title