Haberler

Muhtarları Başkanlar Uğurladı

Güncelleme:

Karesi Belediyesi'nin Bosna-Hersek'teki kardeş şehrine giden Karesi İlçesi'ndeki 50 muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz uğurladı.

Karesi İlçesi sınırlarındaki 50 muhtar, meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan kalabalık bir heyet, Karesi Belediyesi'nin Bosna-Hersek'teki kardeş kenti İlidža'ya gitti. Tren Garı'ndan hareket eden heyeti, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz uğurladı. Heyet için hazırlanan hediyeleri tek tek takdim eden Başkan Edip Uğur, "Karesi İlçesi sınırlarındaki muhtarlarımızı Bosna-Hersek'e uğurladık. Muhtarlarımız, Bosna Hersek'teki kardeşlerimizle bir araya gelecek, onları ziyaret edecek. Bunun çok yararlı bir seyahat olacağına inanıyorum. Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Karesi Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar muhtarların görmediği, alışmadığı bir tarzda, muhtarlarımızın bilgi ve tecrübelerini arttırmak için çalışıyor. Yolları açık olsun" dedi.

ÖRNEK TEMİZLİK GÖREVLİSİ

Heyeti yolcu eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Yücel Yılmaz daha sonra, Karesi Belediyesi'nin temizlik işleri personeliyle de bir araya geldi. Atatürk Mahallesi'nde görev yapan temizlik personeli Mesut Dağlı, mahalle sakinlerinin tebrik etmek için belediyeyi araması sonucunda ödüllendirildi. Dağlı'ya hediyesini Başkan Uğur verdi. Başkanlar daha Karesi Belediyesi'nin temizlik personeliyle birlikte baklava yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Edip Uğur Edip Uğur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title