Haberler

Muhtarlardan Tanık'a Hizmet Teşekkürü

Güncelleme:

Osman Temiz Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Demir, Çankaya Belediyesinin daha yeşil bir Çankaya için yaptığı Kıvırcık Ali Parkı'nın mahalleliye sevinç yaşattığını söyledi.

Osman Temiz Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Demir, Çankaya Belediyesi'nin daha yeşil bir Çankaya için yaptığı ve açılış için gün sayan Kıvırcık Ali Parkı'nın mahalleliye sevinç yaşattığını söyledi. Muhtar Demir, "En iyi hizmeti bu dönem aldık" diyerek Belediye Başkanı Bülent Tanık'a, mahalleli adına teşekkür etti.

Önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı Kıvırcık Ali Parkı'nın yanı sıra Osman Temiz Mahallesi'nin kaldırım çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar pek çok alanda hizmeti, Bülent Tanık'ın başkanlığı döneminde aldığını belirten Mahalle Muhtarı Demir, şöyle konuştu: "Cumhuriyet Halk Partisi bu bölgede yüzde 60 oy aldı. Hak ettiğimiz hizmeti almış olmak mahalle sakinlerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Kaldırımlar eksiksiz yapılıyor. Sokaklarımız temizleniyor, çöpümüz zamanında toplanıyor."

Mahallede en büyük sıkıntının ulaşım sıkıntısı olduğunu ifade muhtar Demir, mahalle sakinlerinden özellikle yaşlı ve çocuklu kesimin zorluk yaşadığını belirtti. Demir, mahallede yaşanan bir diğer sorunun da mahallenin sokaklarının yüzde 50'sinin 12 metre üzerinde ve Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasından kaynaklandığını ve bu nedenle Çankaya Belediyesi'nin bu sokaklarda çalışma yapamadığını vurguladı.

Çankaya Belediyesi'nin mahalleyi şantiyeye dönüştürerek ciddi bir çalışma yürüttüğünü ve Bülent Tanık'ın mahallelerine zaman zaman ziyarette bulunduğunu ifade eden Osman Temiz Mahallesi Muhtarı Demir, mahallenin sorunları ile yakından ilgilenen ve kısa sürede çözüm bulan Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe'ye de teşekkür etti. Muhtar Demir, mahallede bulunan dört parktan Ayhan Sümer ve Kıvırcık Ali Parkı'nın Tanık döneminde inşa edildiğini, Dört Mevsim ve Beyler Çıldır Parkı'nın da baştan sona yenilendiğini söyledi.

BELEDİYENİN 6. YÖNETİM DÖNEMİNDE 110 YENİ PARK

Mahalle sakinlerinden Elif Özçay da, Çankaya Belediyesi'nin bölgede çalışma yapmasından memnun olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Çankaya Belediyesi'ne 'bir kürek toprak dök' dediğimizde ikiletmiyorlar. Bizim en önemli isteklerimizden biri de yeni yapılan bu parkın hor kullanılmaması korunması için parkı gözetecek bir kişinin burada sürekli durmasıdır. Verilen emekler heba olmasın parkımız hep yeni kalsın istiyoruz."

Çankaya Belediyesi Bülent Tanık'ın başkanlığındaki 6. Yönetim döneminde 75 parkın yapımını tamamlayarak Çankayalılara kazandırdı. Bu yıl yapımı devam eden ve yapımı tamamlanarak açılışı yapılacak parklarla beraber Çankaya'ya yeni yapılan park sayısı 110'u bulacak. Kullanılabilir her alanı yeşil alan ve park olarak düzenleyen Çankaya Belediyesi, 20 parkı da yeniledi. Yenileme çalışmaları hızla süren parklar ise yeni çehreleriyle Çankayalıların dinlenme ve nefes alma alanı olmaya devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya Belediyesi Bülent Tanık rıza demir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title