Haberler

Muhtarlardan Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret

Silifke ilçesindeki muhtarlar, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti.

Silifke ilçesindeki muhtarlar, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti.

Turgut, Muhtarlar Derneği Başkanı Remzi Kır ve beraberindeki muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu ifade eden Turgut, "İlçemizin ve mahallelerimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla sürekli iç içeyiz. Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki sorunlarını bize aktararak, çözümü konusunda öncü olmaktadır. Bizler bu nedenle bütün mahallelerimizin en iyi yatırımlara ve hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. El birliğiyle çalışarak, mahallelerimizin sosyal belediyecilikte alması gereken bütün hizmetleri ulaştıracağız." dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kır da belediyenin yaptığı çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Turgut Silifke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title