Haberler

Muhtarlardan Kaymakam Kantay'a Ziyaret

Kısa bir süre önce göreve seçilen Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ile yönetim kurulu üyeleri Demirci Kaymakamı Atila Kantay’ı makamında ziyaret etti.

Kısa bir süre önce göreve seçilen Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ile yönetim kurulu üyeleri Demirci Kaymakamı Atila Kantay'ı makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli, ziyarette yaptığı değerlendirmede, "Muhtarlar Derneği olarak amacımız muhtarlık görevini hak ettiği yere getirmek, vatandaşların sorunlarına müspet anlamda çözüm sağlamaktır. Kaymakamımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz." dedi.

Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimini tebrik eden Kaymakam Atila Kantay da, muhtarların 24 saat görev başında olduğuna işaret etti. "Muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız" diyen Kaymakam Kantay şunları söyledi:

"Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz. Muhtarlar Derneği yeni yönetimini tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atila Kantay demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title