Haberler

Muhtarlardan Çiçekdağı Belediye Başkanı'na Teşekkür

Yozgat’ın Yerköy ilçesi mahalle muhtarları, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Yozgat'ın Yerköy ilçesi mahalle muhtarları, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz'i makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Yerköy ve Çiçekdağı'nın birbirinden ayırt etmeksizin iç içe iki ilçe olduğunu belirten Yerköy Mahalle Muhtarları," İki İlçemizde de son yıllarda güzel yatırımlar yapıldı. Güzel hizmetlere imza atıldı. Biz iki İlçemize de katkı sağlayan ve gelişmesine öncü olan herkese ve Belediye Başkanlarımıza ayrıca Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ise, "Yerköy Mahalle Muhtarlarımızın bu nezaketinden dolayı teşekkür ederim. İki İlçemizin insanı iç içe yaşamakta ayırt etmeksizin bu memlekette beraberiz ve biriz. İnşallah bunda sonraki zamanlarda iki ilçemiz de daha da gelişecek ve kalkınacaktır" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Deniz Çiçekdağı Yerköy Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title