Haberler

Muhtarlardan Baski'ye Teşekkür

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, Edremit mahalle muhtarlar ile bir araya geldi.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, Edremit mahalle muhtarlar ile bir araya geldi. Muhtarlar Isparta ve personeline duyarlılıklarından ve gece gündüz sıkıntılarını giderdikleri için teşekkür etti.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ve BASKİ Edremit Şefi Ahmet Herdan, BASKİ Körfez Şubesi'nde Edremit mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda muhtarlar mahallelerinde bulunan mevcut sıkıntıları ve ihtiyaçlarını dile getirdi. Muhtarlar "Öncelikle başta siz olmak üzere personelinize teşekkür ederiz. 24 saat BASKİ personeline telefondan ulaşabiliyoruz. Kendileri alanlarında bilgili ve tecrübeli arkadaşlar. Mahallemizde yaşanan sıkıntıları en kısa sürede gelerek çözüme kavuşturuyorlar. Sizden ve ekibinizden çok memnunuz" dedi.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ise "Bugün burada sizlerle buluştuk. Düzenli olarak mahallelerimizi ziyaret edip, sıkıntılarını yerinde görüp, ona göre gerekeni yapacağız. Biz şu anda mahallelerde bulunan cami ve mahallelerinizin umumi tuvaletlerini temizletiyoruz. Bu rutin olarak devam edecek. Diğer bir konu bütün mahallelerimizde yangın vanaları olacak. Var olanlar modernize edilecek, olmayanlara da konacak. Genel olarak sıkıntılarınız belli. Su kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak, su sıkıntısını gidereceğiz. Kanalizasyon sıkıntımızı da birbirine yakın mahalleleri paket arıtmaya bağlayarak çözeceğiz. Bu arada Zeytinli arıtmamızın kapasitesi yaklaşık 3 katı artırılacak. Biz günü kurtarma derdinde değiliz, bizim çabamız yaptığımız bir işin 40-50 yıl sonrasına kadar hitap edebilmesidir. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur ve BASKİ Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Bayram, halkımızın rahatı ve sağlığı konusunda çok duyarlılar. Biz de ekiplerimizle sizlerin ve halkımızın emrindeyiz" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Edremit Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title