Haberler

Muhtarlardan Başkan Bulutlar'a Teşekkür

Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı köy mahalle muhtarları makamında ziyaret ettikleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, köylerine yapılan hizmetlerin den dolayı teşekkür ettiler.

Erzurum'un Palandöken İlçesine bağlı köy mahalle muhtarları makamında ziyaret ettikleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, köylerine yapılan hizmetlerin den dolayı teşekkür ettiler. Palandöken İlçesinde mahalle statüsün de olan Dereboğazı, Kümbet, Tepeköy, Yağmurcuk, Taşlıgüney, Börekli, Konaklı, Güzelyurt, Çeperli, Alibezirgan, Yıkılgan, Güllü, Toparlak, Sığırlı ve Nenehatun köy mahalle muhtarları Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ettiler.

"BAŞKAN BULUTLAR SAYESİN DE KÖYLERİMİZ HİZMET GÖRDÜ"

Köylerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara aktaran köy mahalle muhtarları,"Son altı yılda sayın başkanımız Orhan Bulutlar sayesin de köylerimiz şimdiki statüde mahallemiz gerçek anlamda hizmet gördü. Mahallemizin sokakları baştan aşağı kilittaş ile döşendi. Çocuk oyun parkları yapıldı. Taziye evleri yapıldı. Cami ve meydan düzenlemeleri yapıldı. Cami tuvaletleri sil baştan yeni den yapıldı. Camilerimize minare yaptı. Okul bahçeleri kilit taş ile döşendi. Bunların hepsi kısa sürede gerçekleştirildi. Bundan dolayı sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Bugüne kadar köyümüz adına talep ettiğimiz hiçbir talep geri çevrilmedi. Zamanı geldiğin de ve önceliğine göre Palandöken Belediyemiz den istediğimizi hizmeti çok şükür aldık. Bugün ise aldığımız hizmetlere karşılık başkanımıza teşekkür etmek için geldik" diye konuştular.

" YAPILAN ÇALIŞMALAR SADECE BİR BAŞLANGIÇTIR"

Palandöken İlçesinde son derece yoğun ve iyi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Bulutlar," İlçe sınırlarımız içerisin de bir ilçe belediyesi olarak yetki ve sorumluluğumuz gereği ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz. Hiçbir şekil de ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde imkanlarımızı halkımızın hizmetine sunmayı ilke edindik. Bu ilkemiz de de son altı yıldır asla taviz vermedik. Bizim için Maksut Efendi Mahallesi ne ise Yıldızkent semtin de bulunan Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi de odur. Bizim bir sözümüz var merkezimiz deki mahallemiz de ne hizmet varsa köy statüsün de mahalle olan köylerimiz dede aynı kalitede hizmet olacak. Köylerimiz sokaklarını kilit taşı döşenmesi, çocuk oyun parkı, taziye evleri, cami minarelerini, gasil hanelerini, tuvaletlerinin, okul bahçeleri yapılması sadece bir başlangıçtır. Bizler belediye olarak köylerimize yaptığımız çalışmalara karşılık köy mahallelerimiz de yaşayan insanlarımız da tek isteğim var oda şudur evlerini ve bahçelerini düzenlese, hayvansal artıkları gelişi güzel değil de uygun yerlere dökseler köylerimiz içerisi daha güzel ve temiz olacaktır. Çünkü temiz, sağlıklı, yeşil ve yaşanabilir bir Palandöken hayalimiz var" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Bulutlar Palandöken Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title