Haberler

Muhtarlardan Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti

Muş Muhtarlar Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ederek, hafta sonu Muş’ta düzenlenen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ettiler.

Muş Muhtarlar Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı makamında ziyaret ederek, hafta sonu Muş'ta düzenlenen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ettiler.

Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Feyat Asya'ya hafta sonu Muş'ta düzenlenen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi veren Dernek Başkanı Turan Süme, toplantının başta Muş olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle tüm Türkiye için faydalı olduğunu kaydetti. Özellikle barış sürecine katkıda bulunmak için toplantının Muş'ta düzenlendiğine vurgu yapan Süme, "Toplantı süresince tüm Muş, misafir muhtarlar için adeta seferber oldu. Bizde ilimizin çok kıymetli yöneticilerine bu davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Feyat Asya ise, muhtarların Muş'ta toplanmasının çok önemli bir gelişme olduğunu hatırlattı. Muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu kaydeden Asya, "Toplumun barış ve huzuruna sizlerin katkısı normal bir vatandaşın katkısından daha fazla etki etmektedir. Sürecin ve bölge insanının sizlere ihtiyacı olduğunu unutmayıp Muş'ta böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığını için asıl bizim sizlere teşekkür etmemiz gerekiyor" dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz'in çok samimi ve içten bir insan olduğuna da dikkat çeken Asya, "Başta genel başkan olmak üzere Muş'a gelen bütün muhtarlarımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyoruz. Bu tür toplantıların da devam ederek yapılmasını beklediğimizi hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feyat Asya Türkiye Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title