Haberler

Muhtarlardan AK Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret

Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Timurçin Saylar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Timurçin Saylar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ziyarette yaptığı konuşmada yapılan kan değişikliği sonucu göreve gelmelerinden dolayı Saylar'a hayırlı olsun dileyerek, "Bizde Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği olarak İl başkanı ve yeni yönetimine hayrılı olsun diyoruz. Ümit ediyoruz ki inşallah başarılı hizmetleri Karabük'e kazandıracağınıza inancımız tamdır. Takip ettiğimiz ve gördüğümüz kadarı ile yürüyor, koşuyorsunuz. Biz sizlere atandığınız bu yeni

görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren durmadan çalıştıklarını kaydeden İl Başkanı Timurçin Saylar ise; " Ben yapmış olduğunuz ziyaret için öncelikle çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz an ile hiç durmadan çalışmalarımız devam etmektedir. Bu şekilde herkesi kucaklayan bir anlayış ile çalışacağız.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizler Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Bunu da hak ettiğini düşünüyorum. Sizler de bilirsiniz 2000 yılından bu yana Karabük'te değişiklikleri bu değişimleri

halkımıza anlatmalısınız. Çünkü Karabük'e yapılan tüm yatırımların altında Başbakanımızın

imzası var. Şehrimize yapılan bu yatırımlar gerçekten takdir edilecek derecededir. Bizler

bu anlamda Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyoruz.

Bizim kapımız da her daim açık. Siz muhtarlarımız mahallelerimizde yapılacak şeyler olduğunda

ya da sıkıntılar olduğunda kapımız sizlere her daim açık" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabük Merkez Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title