Haberler

Muhtarlara Sağlık Semineri

Medicana Konya Hastanesi muhtarlara 4 değişik branşta sağlık semineri verdi.

Medicana Konya Hastanesi muhtarlara 4 değişik branşta sağlık semineri verdi.

Medicana Konya Hastanesinde, merkez ve ilçelerden gelen mahalle muhtarlarına Kardiyoloji, Üroloji, İç Hastalıkları ve Genel Cerrahi branşlarında seminer verildi. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği seminerde hastanenin tanıtımı da yapıldı.

Seminer hakkında konuşan Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, "Konya Medicana Hastanesi'nde Konyalı muhtarlarımızı ağırlıyoruz. Muhtarlar Derneği ile yapmış olduğumuz bir çalışmanın sonucu olarak çok yüksek bir katılımla davetimize katıldılar. Etkinliğimizde 4 hekimimizin sunumları oldu. Bazı tıbbi bilgiler verdikten sonra kendileri ile yaptığımız anlaşma gereği onlara indirimli bir sağlık paketi sunuyoruz. Bu anlamda bizi destekledikleri için başta dernek başkanımıza ve tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizden aldıkları hizmetten memnuniyetleri sonucunda bu noktaya vardık. Eminim bundan sonra da memnuniyetleri aynen devam edecektir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title