Haberler

Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçimi Yapıldı

Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Oylama sonucuna göre, Çayağzı Köyü muhtarı Rıdvan Acat dernek başkanı oldu.

Akçakoca Muhtarlar Derneği genel kurulu Kaymakamlık toplantı salonunda başladı. Eski Başkan Bekir Küçük ve eski yönetim kurulu üyeleri üyelerin karşısına geçerek veda konuşması yaparken, Bekir Küçük yeni seçilecek yönetimin hayırlı olmasını dileyerek salondan ayrıldı. Daha sonra Divan kurulu seçimine geçildi. Divan kurulu İrfan Zobar başkanlığında ve Hasan Öztürk ve Lütfü Özcan'ın katip üyeliğiyle oluştu. Ardından, 2013-2014 faaliyet ve denetleme raporları ayrı ayrı okunup oylanarak ibra edildi. Başkanlık seçimlerine geçilirken, yönetim kurulu üyeliğine aday olan 5 kişilik liste içinden yeni başkanın yanı sıra başkan yardımcısı, sekreter, sayman ve üye seçimi yapıldı. 51 üyeli Akçakoca Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna Tahirli Köyü muhtarı Yalçın Arslan katılmazken, 5O üye kapalı zarf açık sayım usulüyle oylama yaptı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra sayımlara geçildi. Yapılan sayımda Dernek Başkanı Rıdvan Acat 34 oy, Başkan Yardımcısı Ayhan Kibar 23 oy, Sekreter ve Saymanlık için Kadir Kaplan ve Sefa Yapçacık 20'şer oy ve Üye Yılmaz Kütük 16 oy aldı.

Sayım sonuçlarının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Rıdvan Acat, "Beni bu göreve seçen, oy atsın atmasın tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu seçimlerin Akçakoca'ya hayırlı olmasını temenni ederim. Çalışmalarımızın Akçakoca'ya yararlı olması için tüm muhtarlarımızla birlikte ortaklaşa çalışacağım. Tekrar hayırlı uğurlu olsun" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Çayağzı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title