Haberler

Muhtarlar'dan Binbaşı Seydi Salman'a Veda Yemeği

Nazilli Muhtarlar Derneği, 4 yıllık görevinin ardından Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı Sosyal Tesisler Müdürlüğüne tayini çıkan Nazilli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Seydi Salman onuruna veda yemeği verdi.

Nazilli Muhtarlar Derneği, 4 yıllık görevinin ardından Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı Sosyal Tesisler Müdürlüğüne tayini çıkan Nazilli İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Seydi Salman onuruna veda yemeği verdi. Yemeğe Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü'nün de katıldığı veda yemeğine çok sayıda muhtar katıldı.

Kuyucak'ta bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde Nazilli'ye geldiği günden bu yana görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını belirten Binbaşı Seydi Salman; "1997 yılında Aydın Er Eğitim Alayındaki görevimin ardından Ankara'ya giderken Bozdoğan tabelasından sonra inşallah bir gün buralarda görev yaparım dedim. Hep de tayin dönemlerimde içimde uhde olarak kalmıştı. ve 4 yıl önce Nazilli'ye gelerek bu dileğimi yerine getirdim. Her görev aldığım yerde en fazla 2 yıl kalırken en uzun Nazilli'de kaldım. Yüzbaşılıktan Binbaşılığa yani olgunluk dönemine geçerek Nazilli'ye gelmiştim. Dostluk ve arkadaşlık ortamlarım oldu. Burada doğa sporları, salon sporları ve Ney kursuna gittim. İnciri ve kestaneyi anca marketlerde görürken burada dalından kopararak yedik. Nazilli'nin değerini sanırım giderken daha iyi anladım" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinin sonunda Köy muhtarları Binbaşı Seydi Salman ile hatıra fotoğrafı çekilerek anı ölümsüzleştirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Okur Tunceli Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title