Haberler

Muhtarın Kızı Zeytin Toplarken Kaçırıldı

Güncelleme:

Balıkesir'de zeytin toplamak için Pelitköy beldesine giden 22 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamaması üzerine köylüler ayaklandı.

Balıkesir'in Havran ilçesinden zeytin toplamak için Burhaniye'nin Pelitköy beldesine giden 22 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamaması üzerine köylüler ayaklandı. Köylüler, sabah saatlerinde Havran Kaymakamı Yasin Öztürk'ü ziyaret ederek zorla kaçırılan genç kızın bulunması için özel ekip kurulmasını istedi.

"KIZIMI ZORLA ALARAK KAÇIRDI"

Kızı Zeynep Aydoğan'ın bundan 15 gün önce Burhaniye'nin Pelitköy beldesinde zeytin toplamaya annesi ile birlikte gittiğini belirten Fazlıca Muhtarı Nurettin Aydoğan, "Kızım zeytin toplarken yan taraftaki zeytin tayfasından, Kepsut Beyköy'den gelen, adının F.D. olduğunu öğrendiğim kişi tarafından rahatsız edilmiş. Bu sırada işçiler ve eşim engel olmaya çalışsa da kızımı zorla alarak kaçırmış" dedi.

"KURTARIN BENİ" DİYE YARDIM İSTEDİ

Aradan 15 gün geçtiğini, kızının 6-7 kere telefonla kendilerini arayıp, "Çok kötü durumdayım. Ne olur beni kurtarın. Bu kişi beni darp ediyor, sürekli dövüyor" dediğini anlatan baba Aydoğan, "En son dün akşam Savaştepe yakınlarından bizi aradı. Bu civarda hayvan sayaları var. Bunun köyde duyulması üzerine bu sabah köylüler galeyana geldi. Sabah saatlerinde Kaymakamımız Yasin Öztürk ile görüştük. Kendisi bize yardımcı oldu. Olayın yaşandığı yer Burhaniye olduğu için savcı beyle görüştü. Balıkesir'in içinde kızımızı bulamıyoruz. Balıkesir'e gittik, bizi Burhaniye'ye gönderiyorlar. Eğer devlet bulamazsa biz kendi imkanlarımızla gidip buluruz. İki köy karşı karşıya gelsin istemiyoruz. Bu bir felaket olur" diye konuştu.

"BURASI DAĞ BAŞI DEĞİL"

Kaçırılan Zeynep Aydoğan'ın amcasının oğlu İbrahim Aydoğan ise, "Kaçırdığı iddia edilen şahıs 2 aydır Pelitköy'de tayfa olarak zeytin topluyor. Bize bilgi geliyor. Tam gidip bulacağımız zaman yer değiştiriyorlar. Şu ana kadar Başbakanlık dahil, Balıkesir Valiliği ve bütün kolluk görevlilerine durumu bildirerek yardım istedik. Başvurmadığımız yer kalmadı. Kızımızın artık bulunmasını istiyoruz. Balıkesir'den özel bir ekip oluşturup yeri belli olan kızımızın bulunmasını istiyoruz. Darp edilen, dövülen, zorla kaçırılan kızımızın bulunmasını istiyoruz. Dayanamıyoruz artık. Kaçıran şahsın çeşitli suçlara bulaştığı söyleniyor. Adalet istiyoruz. Kızımızı istiyoruz. Burası dağ başı değil. Nasıl kaçırılır, anlamak zor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Aydoğan Burhaniye Balıkesir Pelitköy Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

pınaryakamoz1035@hotmail.com:

saçmalamayın.. manidarmış... herşeye siyaseti karıştırıyorsunuz. gencecik kızı alıkoymuşlar. işkence ediyolar. anlamanız için illaki kendinizden birimi yaşamalı bunları. pes...

6
0
yanıtYanıtla
ayahnayhan_bjk_17@hotmail.com:

efe yazdığını adam gibi yaz canımı sıkma senin kendi ailenni başına gelse manidarmı oluyr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title