Haberler

Muhtardan Yol Teşekkürü

Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyon yolunu asfaltlama çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyon yolunu asfaltlama çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Yıllardır beklenen asfaltlama çalışması tüm ilçe halkını sevindirmesinin yanı sıra en çok Adatepe, Oymaağaç ve Türkmen Mahallesi sakinlerini mutlu etti. Ülkenin en güzel kanyonu Altınkaya Barajı üzerindeki Şahinkaya Kanyonu'na uzanan 18 kilometrelik yol ulaşıma elverişli olmadığından gelen turistlerin kanyona ulaşmada zorluk yaşadıkları, büyük araçların kanyona gidemediği, yolun yapılması ve asfaltlanması ile bu sorunun ortadan kalktığı belirtildi.

Türkmen Mahallesi Muhtarı Mustafa Kabuklu, mahallelerinden geçen kanyon yolunun uzun zamandır bozuk olduğunu ve ulaşımda zorluklar yaşandığını belirterek "Kanyon sayesinde bizim de yolumuzun asfaltlanması bizleri çok mutlu etti. Güvenli bir yolculuk için yol çok önemli. Çok güzel bir yol yapıldı. Emeği geçen herkese, başta Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Yolun yapılması ile daha çok turist geleceğine inanıyorum. Mahalle sakinleri adına da teşekkür ederim" dedi.

18 kilometrelik kanyon yolunun yaklaşık 14 kilometresinin asfaltlandığı belirtildi. Kanyonu gezmek için gelen Tahsin Erbay ve Osman Aker, yolun yapılması ile kanyon ziyaretlerinin daha da kolaylaştığını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirköprü Adatepe Samsun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title