Haberler

Muhtardan Çaresiz Anneyle İlgili Açıklama Açıklaması

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nişancıpaşa Mahallesinde yaşayan Fatma Kapar isimli kadının 5,5 aylık çocuğuyla verdiği yaşam savaşının basında çıkmasının ardından bir açıklama yapan Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli, daha önce söz konusu kadına defalarca yardım etmeye çalıştıklarını ancak Fatma Kapar’ın yardımların hiçbirini kabul etmediğini söyledi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Nişancıpaşa Mahallesinde yaşayan Fatma Kapar isimli kadının 5,5 aylık çocuğuyla verdiği yaşam savaşının basında çıkmasının ardından bir açıklama yapan Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli, daha önce söz konusu kadına defalarca yardım etmeye çalıştıklarını ancak Fatma Kapar'ın yardımların hiçbirini kabul etmediğini söyledi.

Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli 'Çaresiz annenin feryadı' başlığıyla basında çıkan 5,5 aylık çocuğu ile zor günler geçirdiğini, iş bulmak ve çalışmak istediğini belirten Fatma Kapar isimli kadına kendilerinin daha önce defalarca sahip çıkmaya çalıştıklarını ancak kadının buna yanaşmadığını söyledi.

Mahalle muhtarı olarak mahallede yaşayan her vatandaşın sorununu kendi sorunu olarak gördüğüne dikkat çeken Becerikli, "Nişancıpaşa Mahallesinde yaşayan Fatma Kapar isimli bir hanımefendi basın yoluyla mahallede aç kaldığını söyleyerek halkımızı psikolojik olarak etkilemeye çalışmıştır. Ben mahalle muhtarı olarak adı geçen hanımefendiyi önce kendi ailesi ile barıştırmak istedim ancak kendisi bunu kabul etmediği için barışma olmadı. İş bulmak istedim ancak kabul etmedi. Çalışmadan yaşamak istiyor. Yardıma muhtaç olsaydı Manisa'da Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Sosyal yardımlaşma Vakfı bu konulara derhal el koyan makamlardır. Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı olarak mahallemdeki herkesin sorunu ile ilgilenmekteyim. Herkesin sorunu benim sorunumdur. Herkesin gözü, kulağı, kardeşi ve annesiyim. Bu mahallede aç kalınmaz. Aç kalan biri olursa kendi yemeğimi verir, kendim aç kalırım. Basında çıkan haberler üzerine hanımefendiye yardım etmek için arayan bütün vatandaşlarımıza binlerce kere teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title