Haberler

Muhtar ve İhtiyar Heyeti Vekille Çay İçip Tarihe Not Düştü

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesi Aydın’da Nazilli Mescitli Köyü Mahallesi’ne ihtiyar heyeti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonunu geçirdiği seçim bölgesi Aydın'da Nazilli Mescitli Köyü Mahallesi'ne ihtiyar heyeti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın- Denizli Otoban Yolu'nun geçeceği alanda vatandaşlarla birlikte çay içen Milletvekili Mehmet Erdem'e başlayan otoyol çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mescitli Köyü Mahalle Muhtarı Nazmi Öztürk, "Önümüzdeki yıllarda burada çay içemeyeceksiniz, çünkü otoyol çay içtiğimiz tam bu noktadan geçecek" dedi.

"2019'DA AYDIN-DENİZLİ OTOYOLUNU AÇMAYI PLANLIYORUZ"

Aydın için en önemsedikleri projelerden birinin Aydın-Denizli otoyolu olduğunu ve yolun geçeceği alanda boyalama çalışmalarının yapıldığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem projenin tamamlanması ile Aydın'ın Doğu kısmında yer alan ilçelerde de sanayi ve ticari anlamda ciddi gelişmeler olacağını özellikle tarım ürünlerinin gerek İzmir Limanı'na gerekse otoban üzerinden büyükşehirlere sevkiyatının daha kolay ve kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi.

Program kapsamında Mescitli Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen keşkek hayrına katılan Milletvekili Mehmet Erdem'e Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, AK Parti Milletvekili adaylarından Hakan Erürker de eşlik etti. Keşkek hayrından sonra Mescitli Mahllesi'ndeki bir alanda Muhtar Nazmi Öztürk ve ihtiyar heyeti ile çay içen Erdem'e alanda yapılan boylama çalışmalarını gösteren Muhtar Öztürk, "Önümüzdeki yıllarda bu oturduğumuz alan otoban olacak. Herkes burada içilen çayın keyfini çıkarsın" diye konuştu.

Vatandaşın projeye sahiplenmesinin sevindirici olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın-Denizli otobanı Aydın için hayati önem haiz projelerden biri. Bu yıl içerisinde çalışma başlayacak. Güzergahta boylama işlemleri yapıldı. Aydın'ın ekonomik hareketi açısından ve İzmir'e intikal açısından bu proje önemli. Otobanın Antalya'ya devam etmesi projenin önemini daha da artırıyor. Aydın-Denizli Otobanı'nın 2019 yılında açmak en büyük hedeflerimizden birisi" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Aydın AK Parti Denizli Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title