Haberler

Muhtar Uludağ: Altınözü Daha Önce Böyle Hizmet Görmedi

Güncelleme:

HATSU, "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi kapsamında Altınözü ilçesinde eskimiş hatlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.


Yıllardır vatandaşların bakımsızlıktan dolayı paslanmış, kullanılamaz hale gelen borulardan su içtiğini ve bu duruma son vermek için proje kapsamında şebekelerin baştan sona yenilediğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Altınözü'ne bağlı Erbaşı Mahallesi'nde 600 metrelik eski içmesuyu şebekesinin 63'lük borularla yenilendiğini bildirdi.

Mahalle sakinlerinin faaliyete geçirilen çalışma sayesinde daha hızlı ve sağlıklı suya kavuşacaklarının altını çizen HATSU İdaresi, il genelinde içmesuyu şebekesi eksik olan mahallelerinin problemlerinin giderilmesi için canla başla çalışmaya sürdüreceklerini kaydetti.

Faaliyete geçen "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesinin Yayladağı, Belen ve Samandağ ilçelerinde de hayata geçtiğini ve önemli mesafe kat edildiğini hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, Erbaşı'nda yapılan çalışmada 2 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

Çalışmalar hakkında görüşlerini "HATSU Muhtarın Sesi" mikrofonlarına aktaran Erbaşı Mahalle Muhtarı Hayrettin Uludağ, HATSU tarafından yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürlüğü ile çalışan ekiplere teşekkür ederek, "Daha önce bu hizmetleri alamadık. Yalnız mahalle olarak değil Altınözü olarak böyle bir hizmet alamadık. Daha önce mahallemizin genelinde su sıkıntısı çok oluyordu, ama şimdi su sıkıntımız giderildi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altınözü Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title