Haberler

Muhtar Masası Boş Kalmıyor

Türkiye’de ilk kez İzmit Belediyesi tarafından hizmete sokulan Muhtar Masası, muhtarların sorunlarının çözümü için durmaksızın çalışıyor.

Türkiye'de ilk kez İzmit Belediyesi tarafından hizmete sokulan Muhtar Masası, muhtarların sorunlarının çözümü için durmaksızın çalışıyor.

Türkiye'de ilk kez İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından faaliyete geçirilen Muhtar Hizmet Masası, muhtarlarla belediye arasında koordinasyonu sağlıyor. İzmit Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin'in sorumluluğundaki Muhtar Hizmet Masası'na ayda ortalama 200'e yakın başvuru olduğu öğrenildi. Muhtarların her gün akın ettiği masa sayesinde mahallerdeki sorunların daha kısa süre içinde çözüme kavuştuğu kaydedildi. Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu Mehmet Çetin,"Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, muhtarlara büyük önem veriyor ve onları mahallerdeki gözümüz kulağımız olarak görüyor. 105 muhtar, her türlü istek, şikayet ve önerilerini masamıza iletebiliyor. Her gün çok sayıda muhtarı arkadaşımız ziyaretimize gelip fikir-alış verişinde bulunuyoruz. Muhtar Masası sadece mesai saatleri arasında değil günün 24 saati muhtarlarımızın emrinde" dedi.

Karabaş Mahalle Muhtarı Nebiye Malkoç, Eseler muhtarı Sadık Savurtaş, Tavşantepe muhtarı İbrahim Efe, Arızlı muhtarı Ruhan Menteş, Çukurbağ muhtarı Yaşar Tüzer ile Cedit Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Başkanı olan Vedat Yoldaş, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası'nı ziyaret etti. Muhtar Masası Sorumlusu Mehmet Çetin ile görüşen muhtarlar, Başkan Doğan'a sorunlara karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title