Haberler

Muhtar'dan İş Adamı Semerciye Hizmet Teşekkürü

teşekkür etti.Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Bölücek Köyü Muhtarı İsmail Yavuz, Bölücek Köyü'nün tüm sorunlarına Aydın Semerci'nin el attığını belirterek teşekkür etti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Bölücek Köyü Muhtarı İsmail Yavuz,

köyüne yaptığı hizmetlerden dolayı iş adamı Aydın Semerci'ye

teşekkür etti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Bölücek Köyü Muhtarı İsmail Yavuz, Bölücek Köyü'nün tüm sorunlarına Aydın Semerci'nin el attığını belirterek teşekkür etti.

Yavuz, "Köyümüzün yetiştirdiği gen iş adamı Aydın Semerci'ye minnettarız. Tüm sorunlarıma her zaman samimiyet çerçevesinde yaklaşmıştır. Köyümüzün camisinde onarım yapılması gerektiğinde ortaya çıkmıştır. Köyü içi ve tarla yollarımın yapılmasında maddi manevi destek olmuştur. Köyümüzün mezarlığının düzenlenmesinde ve özellikle mezarlığımın yoluna çok büyük katkı sağlamıştır. Köyümüzden böyle müstesna bir insanın çıkması bizleri hem onurlandırmış hem de gururlandırmıştır. Bölücek Köyüne vermiş olduğu hizmetler ve desteğinden dolayı sahsım ve köyüm adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yavuz Zonguldak Alaplı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title