Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Oğlu: Babam Karizmatik Ülkücü Liderdi

Helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, babasının 'karizmatik ülkücü lider' olduğunu söyledi.

Helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, babasının 'karizmatik ülkücü lider' olduğunu söyledi.

Melikşah Üniversitesi Farklı Bakışlar Kulübü'nün düzenlediği panele BBP Genel Başkan Yardımcısı Selami Ekici ve MYK üyesi Kemal Yavuz'la birlikte Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu katıldı. Babasını anlatırken zaman zaman duygulanan Furkan Yazıcıoğlu, "Bana Muhsin Yazıcıoğlu'nu sorarsanız anlatamam. 15 yaşındayken kaybettim babamı. Zaten 15'ime kadar da çok görüp, anı paylaşmış biri değilim. Sohbetlerimiz oluyordu. Yakın tarihe ilgim vardı, onun cezaevi dönemlerini konuşurduk, İslami sohbetlerimiz olurdu. Anılarım bunlarla sınırlı" dedi.

Babasını ölümünün ardından tanımaya başladığını belirten Furkan Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim için Muhsin Yazıcıoğlu, babam olduğu için söylemiyorum, liderim olarak söylüyorum, tartışmasız ülkücü hareketin son karizmatik lideridir. Böyle olmaya da devam edecek. Ama bu yeni Muhsin Yazıcıoğlu'ların gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Ama bu liderlik meselesi. O bambaşka biriydi. Çok iyi öngörüleri olan, iyi öğütler veren, çok iyi bir Müslümandı. İnşallah onun yaşantısını örnek almaya çalışıyorum. O peygamberimizin yolundan gidiyordu."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Üniversitesi Muhsin Yazıcıoğlu Kemal Yavuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title