Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu Dörtyol'da Anıldı

Güncelleme:

Helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ölümünün 5'nci yılında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen etkinlikle anıldı.

Helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 5'nci yılında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen etkinlikle anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı, siyasi çalışmaları anlatılarak şiirlerinin okunduğu programda konuşan Araştırmacı Yazar Lütfü Şahsuvaroğlu, 1973 yılından itibaren ölümüne kadar beraber çalışmalar da bulunduklarını belirterek, Yazıcıoğlu'nun yaptığı son konuşmalarına değindi.

Araştırmacı Yazar Şahsuvaroğlu, "Merhum Yazıcıoğlu, siyasi yaşamı boyunca dinine, vatanına bağlılığından, milletine olan sevgisini ilk günkü gibi taşıyan mayası bozulmadan yürüyen bir yaşam sürdü. O her zaman insanların birbirlerinine olan kültür değerlerine saygı göstermesini savundu. Büyük Türkiye için yaşayan kültürleri her zaman büyük bir birlik içerisinde toplayacak bir liderdi" diye konuştu.

Etkinlikte Muhsin Yazıcıoğlu için Kur'an-ı kerim okundu dualar edildi.

Dörtyol Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nca hazırlanan programa Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve davetliler katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

muhsin yazıcıoğlu dörtyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title