Haberler

Muhittin Böcek ve Başpehlivan Gürbüz, Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Edecek

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve 652.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Altın Kemer kazanan Ali Gürbüz, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.
Başkan Muhittin Böcek, Grup toplantısı nedeniyle...

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Altın Kemer kazanan Ali Gürbüz, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

Başkan Muhittin Böcek, Grup toplantısı nedeniyle Başpehlivan Gürbüz'le birlikte Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyarete geldiklerini ifade ederek şunları söyledi: "Genel başkanımızın Türkiye'de yaşanan gelişmeler ile ilgili fikirlerini alacağız. Aynı zaman da altın kemer sahibi başpehlivanımızla birlikte ziyaret etmek istedik. Grup toplantısında, Meclis'te parti genel başkanımızla, partililerimizle beraber olacağız."

Buruk bir sevinç yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sözlerine şöyle devam etti: "Daha önceki Ali Gürbüz kardeşim bizim çok sevdiğimiz Antalyalı bir başpehlivanımız hatta bu kemeri alsaydı ebedi başpehlivanımız olacaktı. Bu yüzden çok sevinemedik, zaten bilinçli olarak da yaptığını düşünmüyorum. Altı yıldır Konyaaltı Belediyemizin güreşçisi başarılı bir şekilde bu yılda altın kemerin sahibi oldu. Altın kemeri Antalya dışına çıkarmadık, inşallah devamını diliyoruz. Kendinden emin er meydanın da yapılması gereken mücadelelerini yapacaklardır. Biz de sporsever olarak ata sporumuzu seven biri olarak elimizden geleni yapacağız." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Muhittin Böcek Ali Gürbüz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title