Haberler

Mühimmat Yüklü Kamyondaki Patlama

Mühimmat yüklü kamyondaki patlama- Adıyaman Vali Vekili Süzen: "Kamyonda 16 ton amonyum nitrat ve 900 kapsül bulunuyordu" Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, yangın sonrası patlayan mühimmat yüklü kamyonda 16 ton amonyum nitrat ve 900 kapsül bulunduğunu söyledi.

Mühimmat yüklü kamyondaki patlama- Adıyaman Vali Vekili Süzen: "Kamyonda 16 ton amonyum nitrat ve 900 kapsül bulunuyordu" Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, yangın sonrası patlayan mühimmat yüklü kamyonda 16 ton amonyum nitrat ve 900 kapsül bulunduğunu söyledi. Olayın meydana geldiği Adıyaman-Gölbaşı karayolunda incelemede bulunan Süzen, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarmanın nezaret ettiği kamyonda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığını belirtti. Yangının daha sonra aracın yakıt deposuna sıçradığını vurgulayan Süzen, "Kamyonda 16 ton amonyum nitrat ve 900 kapsül bulunuyordu. Yangın büyüyünce araçtaki amonyum nitrat infilak ediyor. Çok şükür herhangi bir can kaybımız yok" dedi. Süzen, teknik ekiplerin olay yerindeki incelemelerini tamamladığını, patlama nedeniyle trafiğe kapatılan karayolundaki çalışmaların ise devam ettiğini kaydetti. Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 35. kilometresinde, Malatya'dan Şanlıurfa'ya askeri malzeme taşıyan kamyonda çıkan yangının ardından meydana gelen patlamada, 2'si asker 4 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından oluşan çukur nedeniyle karayolu trafiğe kapanmıştı. .

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title