Haberler

Mühendislik Tamamlamada Yerleştirme Tercihleri Başladı

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2014 Mühendislik Tamamlama) sonuçlarına göre yapılacak yerleştirmeler için tercihler alınmaya başlandı.

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı

(2014-Mühendislik Tamamlama) sonuçlarına göre yapılacak yerleştirmeler için tercihler alınmaya başlandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 19 Temmuz'da yapılan 2014-Mühendislik Tamamlama sonuçlarına göre yapılacak, yerleştirme işlemi için adaylardan tercih alma işlemleri bugünden itibaren 10 Ekim'e kadar ÖSYM'nin https: //ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek. Adaylar tercihlerini, T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacak.

Sınava başvuran ancak 15 Temmuz itibarıyla mezun durumda olmayan adaylar tercih yapamayacak.

Tercih aşamasında ÖSYM aday işlemleri sisteminde yer alan eğitim bilgileri alanlarında değişiklik yapmak isteyen veya eksik eğitim bilgilerini düzeltmek isteyen adayların, 10 Ekim'e e kadar, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında, ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine başvurmaları gerekiyor.

Eğitim bilgilerinde yapılacak tüm işlemler resmi belgeye dayalı yapılacak.

Eğitim bilgileri eksik veya hatalı olan adayların, bilgileri ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü görevlisi tarafından, belgeye dayalı olarak eğitim bilgilerini gösterir resmi belgeleri ile (diploma, mezuniyet belgesi vb. belgenin onaylı bir örneği) kontrol edilerek alınacak. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title