Haberler

Muhasebeciler Haftası

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Fatsa'da program düzenlendi.

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Fatsa'da program düzenlendi.

Fatsa'daki muhasebecilerin bir araya geldiği kahvaltıya, Ordu Defterdarı Erol Pişkin, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Sekreteri Bahadır Baş, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı ve mali müşavirler katıldı.

Bağımsız denetçi belgesi almaya hak kazanan muhasebeci ve müşavirlere belgeleri protokol tarafından verildi.

Türkiye Cumhuriyetinin en yaşlı defterdarlarından olduğunu söyleyen Pişkin, son kez Muhasebeciler Haftasını kutladığını ve yıl sonunda emekli olacağını anlattı.

Muhasebeciler Haftasının mesleğin çıtasını yükseltmek için kutlanıldığını söyleyen SMMMO Başkanı Yüksel ise şöyle konuştu:

"Bu anlamlı günde hep birlikte olmak ve bu tabloyu oluşturmak gerçekten mutluluk verici. Bu haftanın önemi muhasebe mesleğinin çıtasını yükseltmek ve kamuoyunun dikkatini çekmek. Herkes tarafından biliniyor ki muhasebe herkes için önemli bir konudur. Her bireyin, her kurumun, her kuruluşun muhakkak bir muhasebesi vardır. Bu konu vicdanlara bile girmiştir. Denir ki 'vicdan muhasebesi yaptım öyle karar verdim'. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Bu anlamda mesleğimiz adına mücadeleye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Muhasebe Haftası Ertuğrul Yüksel Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title