Haberler

Muharrem Usta: Hami Hoca Çok Yıprandı

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta "Gelecek sezon için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Hami Hoca çok yıprandı" diyerek teknik direktör değişikliği sinyali verdi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulübün tesislerinde basın mensuplarıyla buluştu. Usta, toplantıda yaptığı "Gelecek sezon için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Hami Hoca çok yıprandı" açıklamasıyla teknik direktör değişikliği sinyali verdi.

İşte Muharrem Usta'nın 'Hami Mandıralı'yla yollar ayrılacak mı?" sorusuna sebep olan açıklamaları:

"HOCAYA ZOR DÖNEME GİRECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİK"

"Bildiğiniz üzere Hami hoca ile yarım sezon artı 1 yıl olmak üzere 1,5 yıllık sözleşmemiz bulunuyor. Biz onunla çalışmaya başlarken kendisi ve ekibinin zor bir sürece gireceğini, kulüp olarak bazı sıkıntılar yaşayacağımızı belirttik. O süreçte görev almayı düşünmeyen benim görüştüğüm bazı teknik direktörler vardı. Söyledikleri şey, "Böyle bir dönemde ve büyük kulüplerde bu düşüşün yaşandığı bir süreçte teknik direktör olmak, hele devre arasında çok kolay bir iş değil, çok doğru da değil" oldu.

"RADİKAL BİR YOLCULUĞA ÇIKMAMIZ GEREK

Sistemin içinde kaybolur gidersiniz, doğru. Ama bu da bir gerçek. Tabloya baktığınızda böyle bir durum var. Hami hocaya çok zor bir dönemde görev aldığını söyledim. Hami hocanın Adrian'ların olduğu dönemde 14 maçlık serisi vardı. O 14 maçlık seriyi önemsediğimi öyle bir başarı olması durumunda devam edeceğimi söylemiştim. Ama o günkü kadro ile bugünkü kadroyu siz değerlendirebilirsiniz.

"YENİDEN YAPILANMAYA GİDECEĞİZ"

Bugün takım olarak ne kadar başarılı olup olmadığımız ortadayken daha radikal yolculuğa çıkmamız gerek. Gelecek sezon için bir yeniden yapılandırmaya gideceğiz. Hami hoca da bu zor süreçte çok zorlandı, yıprandı. Bunda Hami hocanın da böyle düşündüğüne inanıyorum. Trabzonspor sizin bizim ne kadar olduğu kadar Hami hocanın da takımıdır. Bu noktada her türlü alternatifte yönümüze bakıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hami Mandıralı Muharrem Usta Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (5)

FENERIN AHI CIKIYOR:

BETER OL TRABZON KÜMEYE INSALLAH KUPA KUPA AL SANA KUPA

2
2
yanıtYanıtla
Ali atan:

Öze dönün yeter. doğma büyüme anadan doğma Trabzonsporluyum. Ama artık takımı tutmuyorum . benim gibi binlerce Trabzon sevdalısı da aynı travmayı yaşıyor. Bun bize yaşatmaya hakkınız yok. Trabzonsporda Trabzonlu oynar , bu milliyetçilik ve ırkçılık değil gerçek. eskiye bakın ve ders alın

1
1
yanıtYanıtla
Karaosman:

Kendi liginde oyna lağuk senin gibileyin yüzünden ts bu halde sen atletikbilbao yüzden tut biz barcelona trabzonlumessi vardı xavi mi vardı ini eşyamı vardı oynTmadilar bi susun

yanıt0
yanıt0
ohooo:

gecmise mazi trabzona . . . . derler

yanıt0
yanıt1
Trabzon sewdalisiMobil-ANDROID:

En kötü ihtimall Hami hoca gelen hocanin yardimcisi olsunn..daha cok deneyin kazansinn bir fedakarlik daha yapsin hami hoca..Trabzon spora senol hoca Tolunay hoca Hami hoca dan baskani faydali olamazz...iyi bir kadro biraz sabir basari getirir...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title