Haberler

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı 'Ben Paraları Sıfırla Demedim' Diye Kuran'ın Üzerine Yemin Edebilir Mi?

Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim meydanlarında Kuran göstermesi nedeniyle eleştirerek, "Ben paraları sıfırla demedim diye Kuran'ın üzerine yemin edebilir mi? Ederse çarpılır" dedi.

Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim meydanlarında Kuran göstermesi nedeniyle eleştirerek, "Ben paraları sıfırla demedim diye Kuran'ın üzerine yemin edebilir mi? Ederse çarpılır" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bolu'da partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Belediye Meydanı'nda seçim otobüsünün üstünden meydanda toplanan yaklaşık bin 500 kişiye seslenen Muharrem İnce, "Bu seçimde bir tarafta yoksullar var, bir tarafta saraylılar var. Yoksullarla saraylıların seçimi bu. İkinci olarak ayakkabı kutularına dolar dolduranlarla, ayda 949 lira asgari ücretle geçinenlerin seçimi. Bu seçim oğluna gemi alanlarla, oğluna et yediremeyenlerin seçimi. Bu seçim kendi mitinglerine ücretsiz metro çalıştırıp, 1 Mayıs'ta metroyu yasaklayanların seçimi. Bu seçim kaçak sarayda kilosu 4 bin liradan beyaz çay içenlerle, ucuz ekmek kuyruğuna girenlerin seçimi. Bu seçim cumhuriyetçiler ve Atatürkçülerle, cumhuriyet düşmanlarının seçimi" dedi.

Muharrem İnce seçim meydanlarında Kuran'ın gösterilmesine tepki göstererek konuşmasına şöyle devam etti: "Seçim meydanlarında yalan, dolan, iftira var. Seçim meydanlarında hakaret ve iddia var, siyaset var, her şey var. Kutsal kitabın ne işi olur seçim meydanlarında. Eline Kuran'ı alıp gelmişsin. Eline Kuran alman için abdestli olman lazım. Eminim ki abdestlidir. Ona bir soru soracağım o zaman; Elini Kuran'ın üzerine koyup şu yemini edebilir misin? 'O ses kaydı bana ait değil. Bilo ile yaptığım konuşma montaj. O sesler bana ait değil. Ben paraları sıfırla demedim' diye Kuran'ın üzerine yemin edebilir mi? Ederse çarpılır. Niye çarpılacağını anlatayım; Bizim genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu, ona seçim meydanlarında bir laf söyledi. 'Hırsızdan Cumhurbaşkanı olmaz' dedi. O da gitti bana hakaret etti diye genel başkanımıza dava açtı. Bizim avukatlarımız mahkemede bu tapeleri delil olarak sunuyoruz dediler. Hepiniz o paraları sıfırla dediği telefon kayıtlarını dinlediniz. İşte onları delil olarak sundular. Mahkemede bu kayıtları gerçek mi sahte mi? diye bilirkişiye gönderdi. Bilirkişiye gönderilince Tayyip Erdoğan'ın avukatları davayı geri çekti. Bu ne demektir. Her şey çok açık ve net değil mi."

23 NİSAN BAŞBAKANI DAVUTOĞLU

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştiren Muharrem İnce, "Komik adam bu Ahmet Davutoğlu. Geçen gün Urfa'ya gitmiş, 'Sevgili Urfalılar size Süleyman Şah'tan selam getirdim' diyor. Sanki Antartika'ya gitmiş. Süleyman Şah 253 metre ötede. 15 arabayla birlikte gitmiş, Süleyman Şah'a dua edip gelmiş. 253 metrelik mesafeden selam getirdim diyor. Komik adam değil mi bu? Şimdi 23 Nisan'da çocuklar oturur ya başbakanın koltuğuna falan, bununkine de oturmuş. Gazeteciler soruyor çocuğa, 'Muhalefetin vaatlerini nasıl buluyorsunuz?' Davutoğlu'da şöyle yapmış, 'Bol keseden atıyorlar de' diyor çocuğa. Niye öyle yapıyor sizce? Çünkü kaçak sarayda ki ağabeyi ona sürekli böyle yapıyor, 'Ahmet şunu söyle bakayım. Davutoğlu şunu söyle'. Alışmış o. Aslına bakarsanız 23 Nisan başbakanı o çocuk değil, 23 Nisan başbakanı Davutoğlu'nun kendisi" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

rahsan:

savcilar bu tapeleri niye dikkate almiyor ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title