Haberler

Sivas'ta Muharrem Ayı Etkinliği

Güncelleme:

SİVAS - Sivas'ta Deniz Yıldızları Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ve yemek dağıttı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin anısını yaşatmak için kurulan Deniz Yıldızları Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği dernek binasında Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara yemek ve aşure ikram etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Deniz Yıldızları Derneği'nin aşure programına katıldıklarını ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Muhsin Yazıcıoğlu Sivas ve ülke için çok önemli bir değerdi. Dolayısıyla Muhsin Yazıcıoğlu'nu sadece kendi ailesinin veya belli bir camianın değil bütün ülke için önemli bir değer olduğunun bilincinde olmamız lazım, siyaset üstü bir değer olduğunun bilincinde olmamız lazım ve bu ülkeye yapmış olduğu, kazandırdığı değerlerden dolayı kendisini her zaman rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Deniz Yıldızları Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği Kurucu Genel Başkanı Nurhan Erdoğan ise Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure ve yemek ikram ettiklerini belirterek, "Muharrem ayı nedeniyle aşure ve yemek programı gerçekleştirdik. Tüm Müslüman aleminin Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda yemekten almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Kahramanmaraş Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title