Haberler

Muhammet Balta, Vakfıkebirli Gençlerle Buluştu

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, Vakfıkebirli gençlerle buluştu.

Milletvekili adayı Balta'yı Vakfıkebir'e gelişinde Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım, partililer ve gençler karşıladı. Gençlerin alkışları arasında Sabri Bahadır Kültür Merkezi salonuna gelen Balta, gençlerle tek tek tokalaştı. Burada konuşan Balta "Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde bir ambulans bulmak çok zordu. Hayırseverlerimiz tarafından özel odalar yaptırılıyordu. Yıllarca siyasiler doktorlarımızla uğraştılar. Ek bina yapılması bizler için çok büyük bir olaydı. Şimdiki fiziki yapısını görüyorsunuz sanki beş yıldızlı otel gibi oldu. Ama bu yeterli değil. Türkiye'de 700 hastane vardı şimdi bunların sayısı 1500'e ulaştı. Bütün hastanelerimiz beş yıldızlı otel statüsünde oldu. CHP zihniyeti bu memlekette sürekli insanları ötekileştiren, dışlayan, göbeğini kaşıyan adam muamelesi yapılan, köylüyü kentliyi ayıran fakiri zengini ayıran bir zihniyettir. CHP Genel başkanı milletin kendisine olan güvenini kaybettiğini görünce noter kapısında bekliyor" dedi.

"BU MİLLET 9 SEÇİMDİR DERS VERDİ YİNE DERS VERECEKTİR"

"AK Parti milletin kurduğu bir partidir" diyen Balta "Bizler 13 yıldan beri milletimizi hiç yanıltmadık. Yanıltmadığımız içinde biz yaptıklarımızı anlatacağız ve anlatıyoruz. İnşallah Trabzon ve Türkiye'de de milletimiz 10 seneden beri bizlere destek verdi. Bu desteği arttırarak devam edecektir. Bizler sokaklarda rahatlıkla yürüyorsak yaptığımız hizmetlerin karşılığındadır. 7 Haziran seçimlerinde çok güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu millet 9 seçimdir ders verdi yine ders verecektir. Her seçimde avuçlarını yaladılar yine yalayacaklar" diye konuştu.

Milletvekili adayı Balta konuşmasına şöyle devam etti:

"2005-2013 yılları arsasında KÖYDES sayesin de köy yollarını 300 milyon para harcandı. Sizin döneminizde ilçe başkanlarınız greyderlerin üzerine çıkarak resim çektirerek oy almaya çalışıyorlardı. Köylerde çalışmayan dozerlerle siyaset yapardınız. Bu dönemde 100 trilyonun üzerinde Vakfıkebir'e yatırım yapıldı. Bizim kısır çekişmelerle vakit kaybetmeye lüksümüz yok. Biz bu ülkeyi düşünüyoruz. Ülkemizin hayalleri var. Hedefleri var. AK Parti'nin hedefleri var. AK Parti'nin 2023, 2053 hedefleri var. 2071 hedefleri gençler için var. Bu ülkede bir günlük hedefleri ortaya koyamazken şimdi 2023,2053 ve 2071 hedeflerini siz gençler için ortaya koyuyoruz."

Konuşmasının sonunda gençlere seslenen Milletvekili adayı Muhammet Balta "Çok çalışmamız ve bir birimizi sevmemiz, saymamız lazım. Kötü alışkanlığı olan kardeşlerimize sahip çıkmamız lazım ki onları kötü alışkanlıklarından kurtarmamız lazım. İnandığımız gibi yaşamamız lazım ama her şeyden önemlisi vatan millet ve bayrak sevgisiyle yoğrulmamız lazım. Tarihimizi okuyup oradan ders almamız lazım. Bir insanımızın maddi olarak değeri ölçülemez" şeklinde konuştu.

"VAKFIKEBİR'İN CUMHURİYET TARİHİNDE İLK DEFA SEÇİLEBİLECEK BİR YERDEN ADAYI VAR"

Balta, Vakfıkebir'e yapılan yatırımlarla ilgili de bilgi vererek "Vakfıkebir OSB'nin kamulaştırması yapıldı. Alt yapı proje ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda devreye girecek. Hayallerimiz var. Trabzon ile ilgili yapacaklarımız var. Yakın bir zamanda yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Vakfıkebir Cumhuriyet tarihinde ilk defa seçilebilecek bir yerden ağabeyiniz var. Bizler sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için gece gündüz koşacağız. Bu milletvekili ağabeyiniz her zaman sizlerin yanında olacak. Bizim çektiğimiz sıkıntıları evlatlarımız çekmesin diye üzerimizde tarihi bir sorumluluk olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (1)

Misafir:

Yusuf Bahadır nereden seçilmişti ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title