Haberler

Muhammet Aydemir'in Babası, Yaşadıklarını Anlattı

Diyadin İlçesinde, PKK'lı teröristlerin 12 Ağustos gecesi Jandarma Karakoluna uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırısı sırasında çıkan çatışmada ölen 3 kişiden 16 yaşındaki Orhan Aslan ile 15 yaşındaki Muhammet Aydemir ile ilgili araştırma yapmak üzere Ağrı'dan Diyadin ilçesine gelen HDP heyeti, önce taziye çadırına giderek ailelere başsağlığı dileğinde bulundu.

Çadırda ailelerle görüşen Hakkari Milletvekili Selma Irmak, Erzurum Milletvekili Seher Akçınar Bayar, Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ile Ağrı Milletvekilleri Leyla Zana, Berdan Öztürk, Mehmet Emin İlhan, Dirayet Taşdemir ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'dan oluşan heyet, daha sonra çocukların çalıştığı fırına ve depo olarak kullanılan odunluğa gitti. Burada heyet tanıklarla ve vatandaşlarla görüştü.

Heyete bilgi veren Muhammet Aydemir'in babası Hanifi Aydemir, "Biz oğlumuzu evde beklerken ölüm haberini aldık. Hemen savcının yanına gidip oğlumun günde 10 lira için fırında çalıştığını söyledim. Ama ısrarla bana 'Senin oğlun PKK'lı' demeleri beni kahretti. Ben oğlumu isterken savcı bana diyor ki 'Gündüz çalıştırıyorsunuz gece de bizimle çatıştırıyorsunuz.' Yeter artık" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Yusuf İBA/DİYADİN (Ağrı), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selma Irmak Hakkari Diyadin Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title