Haberler

Muhammed Eymen Demirci Son Yolculuğuna Uğurlandı

istanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden geçtiğimiz sene mezun olan Muhammed Eymen Demirci (25) iş bulamayınca, Beyza ve Betül isimli kardeşlerinin eğitimine destek olmak için bundan 1.5 ay önce Atatürk Havalimanı yer hizmetlerinde işe başladı.

istanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden geçtiğimiz sene mezun olan Muhammed Eymen Demirci (25) iş bulamayınca, Beyza ve Betül isimli kardeşlerinin eğitimine destek olmak için bundan 1.5 ay önce Atatürk Havalimanı yer hizmetlerinde işe başladı. Eymen, işe girişindeki yaşadığı mutluluğunu işin ilk günü takım elbiseleri ile çektirdiği selfieyi arkadaşına yollayarak paylaştı.

Dün akşam yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Muhammed Eymen Demirci Başakşehir Ahmet Yesevi Cami'nde kılınan ikindi namazına müteakip cenaze namazının ardından Kayabaşı mezarlığında toprağa verildi. Cenazede baba Nazım Demirci ve anne Yurdagül Demirci ile kız kardeşleri taziyeleri kabul etti. Cenazeye Eymen'in yakınları, okul ve mesai arkadaşları, vatandaşların yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı. Avluya sığmayan vatandaşlar cenaze namazının ardından tabutu omuzlayarak cenaze aracına kadar taşıdı. Araç daha sonra Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi.

(fotoğraf) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazım Demirci Başakşehir Kayabaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title