Haberler

Muhaliflerin Gece Saldırısı

Muhaliflerle Esed rejimi arasındaki çatışmalar - Karşılıklı atılan mermiler- Füzenin patlama anı EDİTÖRE NOT: Görüntüler nightshot ile çekilmiştir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Muhaliflerle Esed rejimi arasındaki çatışmalar - Karşılıklı atılan mermiler- Füzenin patlama anı EDİTÖRE NOT: Görüntüler nightshot ile çekilmiştir. Suriye'nin kuzeyindeki Halep vilayetini ele geçirmek için muhaliflerin 20 bin kişilik güçle başlattığı operasyon, rejim güçlerinin yoğun hava saldırılarına rağmen 3 noktada devam ediyor. Cemiyetu'z Zehra'daki operasyon, "Ensar el-Şeria" adı altında Birinci Alay, Nusra Cephesi ve Ahrar-uş Şam tarafından gerçekleştiriliyor. Bilimsel Araştırmalar Merkezi bölgesi, Leyramun, Eşrefiye, Halidiye ve Raşidin'deki "Halep'in Fethi" adı verilen operasyonlara ise Şam Cephesi, Nureddin el-Zenki, Liva Sukur el-Cebel ve Liva Hurriye el-İslamiye birlikleri katılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Şam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title