Haberler

Muhalifler ile Esed Ordusu Bir Kez Daha Sıcak Temas Kurdu

Suriye'nin Halep şehrine havadan operasyon düzenleyen Esed'e bağlı ordu birlikleri karadan da muhalif Özgür Suriye Ordusu ile sıcak temas kurdu.

Suriye'nin Halep şehrine havadan operasyon düzenleyen Esed'e bağlı ordu birlikleri karadan da muhalif Özgür Suriye Ordusu ile sıcak temas kurdu. Çıkan çatışmada her iki taraftan da çok sayıda askerin hayatını kaybettiği öğrenilirken o anlar saniye saniye görüntülendi.

Şam yönetimine bağlı ordu birliklerinin havadan Halep şehrine saldırı düzenlemesinin ardından karadan da sıcak çatışmalar yaşanmaya başladı. Saldırıya karşı saldırı ile karşılık veren muhalif özgür Suriye ordusu ile Esed askerleri arasında yoğun bir çatışma yaşandı.

Yoğun bombardımanın altına kalan ve kullanılamaz hale gelen tankların arasında keleşlerle çatışan grupların oldukça fazla sayıda kayıp verdikleri gözlendi. Halep'e yönelik yoğun hava operasyonlarına karşı Özgür Suriye Ordusu karadan ateş açarak ateş açarak ordu birliklerinin şehre girişlerini engellemeye çalışıyor.

Ağır silahlarında zaman zaman devreye sokulduğu muhalifler ile Suriye ordusu arasındaki sıcak çatışmalar saniye saniye kayıt edildi. Gruplar bir yandan çatışırken bir yandan ölenlerinin üzerini örtmeye çalıştı. - HALEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Suriye Şam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title