Haberler

Muhalifler Azez'de Daeş ile Çatışıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çatışmalardan yükselen dumanlar, - Askeri aracın görüntüsü, - Genel ve detay görüntüler, Muhalifler Azez'de DAEŞ ile çatışıyor- ÖSO'ya bağlı muhaliflerle terör örgütü DAEŞ militanları, Kilis'in karşısındaki Karaköprü ve Harcele köylerinde çatışıyor Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) bağlı muhaliflerle terör örgütü DAEŞ militanları arasında çatışma çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çatışmalardan yükselen dumanlar, - Askeri aracın görüntüsü, - Genel ve detay görüntüler, Muhalifler Azez'de DAEŞ ile çatışıyor- ÖSO'ya bağlı muhaliflerle terör örgütü DAEŞ militanları, Kilis'in karşısındaki Karaköprü ve Harcele köylerinde çatışıyor Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) bağlı muhaliflerle terör örgütü DAEŞ militanları arasında çatışma çıktı.Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez kentine bağlı Karaköprü ve Harcele köylerindeki patlama ve çatışma sesleri, sınır hattındaki köylerden de duyuluyor. Bölgede zaman zaman dumanlar yükseliyor. Öte yandan, güvenlik güçleri sınırın Türkiye tarafında zırhlı araçlarla bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karaköprü Suriye Kilis Azez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title