Haberler

Muhalefetten Ortak 'İç Güvenlik Paketi' Tavrı

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulunda görüşme aşamasına geçilemeyen İç Güvenlik Paketinin kanunlaşmaması için ortak tavır sergileyen muhalefet milletvekilleri, birlikte hareket ediyor.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşme aşamasına 4 gündür geçilemeyen İç Güvenlik Paketi'nin kanunlaşmaması için ortak tavır sergileyen muhalefet milletvekilleri, birlikte hareket ediyor.

4 gündür görüşme aşamasına geçilmemesi için muhalefet partilerinin ortak tavır sergiledikleri İç Güvenlik Paketi nedeniyle genel kurulda sürekli kavga ve tartışmalar yaşanıyor. Genel kurulun açılışında Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı oturumu yönetirken, akşam 20.00'den sonra oturum başkanlığını Meclis Başkanvekili Sadık Yakut devraldı. Sadık Yakut'un görevi devralmasını bahane eden muhalefet milletvekilleri, Meclis'in çalışmasını engellerken, özellikle HDP'li milletvekilleri Adil Zozani ve Hasip Kaplan, başkanlık divanı önüne gelerek Başkanvekili Sadık Yakut ile tartıştı.

Adil Zozani'nin, çıktığı Meclis kürsüsünde, "Başkanlık divanını selamlamıyorum" demesi üzerine AK Partili milletvekilleri, Zozani'yi konuşmasını bitirene kadar arkalarını dönerek protesto etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Adil Zozani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title