Haberler

Muğlaspor'da Uğur'dan 2 Yıllık İmza

Spor Toto 3'üncü Lig'e 6 yıl sonra dönen Muğlaspor, dış transferde Payasspor'dan sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3'üncü Lig'e 6 yıl sonra dönen Muğlaspor, dış transferde Payasspor'dan sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola 2002 yılında Antalya Sanayispor'da başlayan 28 yaşındaki Uğur, 2010'da Kocaelispor'da profesyonel oldu. Uğur Durmuş, Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor, Batman Petrolspor, Tavşanlı Linyitspor ve Diyarbekirspor'da da forma giydi Uğur için Sıtkı Koçman Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Uğur, "Muğlaspor bugüne kadar ülke futboluna armağan ettiği isimleri ile çok köklü bir kulüp. Attığımız imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Kulübün başarısı için arkadaşlarımla beraber en iyisini yapacağız" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Uğur'un takımımızın başarısına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. İmzalar sürecek" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Durmuş Gölcükspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title