Haberler

Muğlaspor'da Liderlik Maçı

Ligde geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Sökespor’u tek golle geçen Muğlaspor ligin 8. haftasında deplâsmanda Denizli temsilcisi Kale Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Sökespor'u tek golle geçen Muğlaspor ligin 8. haftasında deplasmanda Denizli temsilcisi Kale Belediyespor ile karşılaşacak. Kale Belediyespor ile Cumartesi günü Tavas ilçe Stadında karşılaşacak olan Muğlaspor, bu maçtan galip ayrılması halinde liderliğe yükselecek.

Kale maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor'da tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Kale maçı öncesi sakatlıkları devam eden Etoga ve Taner'in bu önemli maçta kadroda yer alamayacakları öğrenildi. Federasyonun aldığı karar sonrası Kale Belediyespor maçını Cumartesi günü oynayacaklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Basın sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, bu önemli maçı kazanıp ligde lider olmak istediklerini söyledi. Takımda moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirten Basın Sözcüsü Eskihisarlı, 'Hazırlıklarımız Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin yönetiminde kendi tesislerimizde devam ediyor. Ligde hafta içi oynanan maç sonuçları bizim lehimize gelişti. Kale maçını kazanıp lider olmak istiyoruz. Takımımızda sakatlıkları devam eden Etoga ve Taner bu önemli maçta kadroda yer alamayacaklar. Bütün hesaplarımız Kale maçında galibiyet üzerine. Taraftarlarımızın da bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tam. Şehir olarak tek yürek olup ligde hedefe doğru ilerlemek istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Tavas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title