Haberler

Muğlaspor'da Görev Dağılımı

Muğlaspor yönetimi kongre sonrası yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını yaptı.

Muğlaspor yönetimi kongre sonrası yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını yaptı. Eminer İçten'in tekrar başkanlığa seçildiği kongrede yönetim kurulunun büyük bir bölümü değişerek yeni yüzler göreve gelmişti.

Yönetim Kurulu dün yaptığı ilk toplantı sonrası Basın Sözcülüğüne getirilen Erol Kapiz, basın mensupları ile bir araya geldi. Kulübün mali durumu ve 30 Haziran'da yapılacak Eşya Piyangosu hakkında bilgi veren Kapiz, eşya piyangosu için satışa sunulan biletlere Muğlalıların ilgisizliğinden dert yandı. Kapiz, "30 Haziran'da Muğlaspor Eşya Piyangosu çekilişi yapılacak. 30 bin adet bilet bastırıldı ve bu biletlerden satışı yapılan şu ana kadar 5 bin 5010 adet. Yaklaşık 25 bin bilet içinden dağıtılan, fakat geri dönen olmadı daha. En kısa zamanda yeni yönetim kurulu olarak başta Vali Fatih Şahin, Belediye Başkanı Osman Gürün, Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürümüzü ziyaret edeceğiz. Bunun yanında, birikmiş üye aidatı alacağımız var. 107 bin TL gibi, Muğlaspor için hayati önem taşıyan bir rakam. Üyelerimizin aidatlarını ödemeleri yönünde girişimlerimiz olacak. Şu anda yaklaşık 2 milyar liraya yakın toplam bir borcumuz var. Yapılandırmalar için her ay düzenli bir para akışının sağlanması gerekiyor. Bunun için Muğlaspor'a gönül vermiş herkesi elini taşın altına koymasını ve elbirliği ile kulübü maddi açıdan rahatlatmak istiyoruz" dedi.

Eminer İçten Başkanlığında toplanan yeni yönetim yaptığı görev dağılımında, Başkanvekilliğine Rüştü Gürsoy, Sosyal Komite Başkanı Gültekin Akça, Taraftar Temsilcisi Ümit Kurt, Spordan Sorumlu Üye Hüseyin Naganlu, İdari Asbaşkan Mehmet Ünal Öztep, İdari Komisyon üyesi Oral Salar, Mali Komite Üyesi Fatih Çerçi, Bölge Temsilcisi Salih Tufan, Basın Sözcüsü Erol kapiz, Sosyal Komite Üyesi Mehmet Üzümlüoğlu, Genel Kaptan Afşin Ali Özgül, Sosyal Komite Üyesi Abdullah Eskihisarlı, Mali Komite Başkanı Mustafa Çömez ve Spordan Sorumlu üye Hüseyin Özgen.

(BT-ik)

31.05.2012 12: 47: 07

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eminer İçten Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title