Haberler

Muğlaspor'da Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

24 Ocak’ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci devre maçları öncesinde Muğlaspor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları masaya yatırılırken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu.

24 Ocak'ta başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci devre maçları öncesinde Muğla spor yönetim kurulu tarafından düzenlenen toplantıda kulübün çalışmaları masaya yatırılırken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda yapılan toplantıda, Muğla spor'un projeleri ve çalışmaları değerlendirilirken, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşılması için neler yapılabileceği konuşuldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Turizm Daire Başkanı Ali İnan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın, Muğla spor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, kulüp eski Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Muğla spor Kulübü Müdürü Adem Korkmaz ve diğer ilgililer katıldı. Toplantıya davetli olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile CHP il ve ilçe başkanlarının partilerinin kurultay çalışmaları için Ankara'da bulunmaları, AK Parti il ve ilçe başkanlarının da sağlık sorunları nedeniyle katılamadıkları açıklandı.

Toplantıda Muğla spor yönetim kurulunca katılımcılara Muğla spor bu sezon gerçekleştirdiği çalışmalar ve ekonomik tablo hakkında bilgiler verilirken, ligin ikinci devresinde şampiyonluk hedefine ulaşılabilmesi için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu.

Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğla spor Yönetim Kurulunu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Muğla Valiliğinin imkanları ölçüsünde her zaman Muğla spor'un maddi manevi yanında olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Köten, takımın sezon sonunda şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacağını belirtti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, koyu bir Muğla spor taraftarı olduğunu belirterek, "Haluk Beyimoğlu Başkanlığındaki Muğla spor yönetim kurulu başarılı çalışmalar gerekleştiriyor. Biz de Menteşe Belediyesi olarak imkanlarımız ve yasalar çerçevesinde kulübe her konuda destek veriyoruz. Benim tüm hayatım Muğla spor ile gerçekleşti. Çocukluğumdan bu yana her zaman Muğla spor'un en büyük ve gerçek taraftarlarından biriydim. En büyük dileğim sezon sonunda Muğla spor'u şampiyon görmek" diye konuştu.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Özalmaz da müdürlük olarak her zaman Muğla spor'un yanında olduklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Turizm Daire Başkanı Ali İnan büyükşehir özellikle tesisleşme yönünden spor kulüplerinin yanında ve destekçisi olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, camianın şampiyonluk yolunda tek yürek olduğunu belirterek, "Takımımız başarılı bir ilk devre geçirdi. 24 Ocak'ta başlayacak olan ikinci devre öncesi camiamızı bir araya getirmek için bu toplantıyı düzenledik. Toplantıda her zaman şeffaf bir şekilde yürüttüğümüz ekonomik çalışmalar ve projelerimiz hakkında camianın ileri gelenlerine bilgi aktardık. İlimizin yöneticilerine ve eski kulüp başkanlarımıza bizlere verdikleri destek ve duydukları güven nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimle birlikte takımımızın sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşması için yoğun gayret gösteriyoruz. Ligin ikinci devresinde bu tür toplantıları daha sık düzenleyerek kulübü her zaman olduğu gibi ortak akılla yönetmek istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahattin Gümüş Ali İnan Menteşe Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title