Haberler

Muğlaspor'a Vali Dopingi

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da şampiyonluk parolası ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Muğlaspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da şampiyonluk parolası ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Muğlaspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Atatürk ve Düğerek stadlarının bakımda olması nedeniyle hazırlık çalışmalarını Ortaköy tesislerinde sürdüren Yeşil Beyazlıların idmanını Muğla Valisi Amir Çiçek ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Vali Amir Çiçek'i ziyaretinde Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu karşılarken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan da eşlik etti.

Muğlaspor'un 3. Lig özleminin bu sezon sona ermesi gerektiğini belirten Vali Çiçek, "Muğlaspor Türkiye'nin çok köklü kulüplerinden birisi. Geçmişi başarılar ile dolu, Türk futboluna Rıdvan gibi bir değeri sunmuş bir kulüp. Ben şuna inanıyorum. Eğer disiplini elden bırakmaz ve sezon öncesi hazırlıklarda iyi bir tempo yakalarsanız bir üst lig hayal değildir. Ben bu inancın sizlerde olduğunu gördüm. Maçlarda zamanım müsait olduğu sürece sizleri izlemeye geleceğim. Mücadeleyi bırakmak, yılmak yok. Muğlalılar sizlerden başarı bekliyor. İnşallah sezon sonunda sizler de bu beklentileri karşılayarak şampiyon olursunuz" dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu çok iyi bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Beyimoğlu, "Sayın Valimizin bizleri ziyareti mutlu etti. Sezon öncesi hazırlıklarımız sürüyor. Yeni bir kadro oluşturduk. Tek hedefimiz var o da şampiyonluk. Bu kadronun bu sezon şampiyon olarak Muğlalıların ve Muğlaspor'un 3. Lig özlemini bu sezon sona erdireceklerine inanıyorum" dedi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin sezon öncesi hazırlıkların çok güzel geçtiğini belirterek, "Bir hafta önce yeni sezon hazırlıklarına başladık. Yeni bir kadro oluşturduk. Kulüp yönetimimiz her türlü fedakarlığı üstlenmiş durumda. Bizlere düşen sezon sonunda şampiyon olmuş bir Muğlaspor olarak bir üst lige çıkmak olacaktır. Bu inanç ve azim ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ortaköy tesislerinde gerçekleşen ziyarette Vali Amir Çiçek futbolculara ve teknik kadroya baklava ikram etti. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkıları ile yapılan tesislerde incelemelerde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Amir Çiçek Ali İnan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title