Haberler

Muğla Ziraat Odası, Menteşe Ziraat Odası Oldu

Muğla Ziraat Odası olarak hizmet verirken, Muğla'nın Büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından Muğla Ziraat Odası'ının ismi Menteşe Ziraat Odası değiştirildi.

Muğla Ziraat Odası olarak 1967 yılından bu yana hizmet verdiklerini belirten Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, "Muğla'nın Büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından Odamızda yeniden yapılanmaya gidildi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ne isim değişikliğine ve Menteşe Ziraat Odoası Kurucular isim listesine yönelik yaptığımız başvuru sonrası 14 Mart 2014 tarihinde odamızın ismi değişti. Üç aylık bir süreç içinde genel kurul yaparak isim değişikliğinin resmileşmesi gerekiyordu. 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü yaptığımız genel kurulda odamızın ismi Menteşe Ziraat Odası olarak resmi olarak değişti" dedi.

Genel kurulda, yönetim kuruluna Mehmet Baştuğ, Hüseyin Avcı, Alican Dedeoğlu, Ramazan Bulut, Cengiz Bütün, Erdal Uğur ve Mehmet Ersen seçilirken, oda meclis üyeliğine de, Mehmet Baştuğ, Hüseyin Avcı, Alican Dedeoğlu, Ramazan Bulut, Cengiz Bütün, Erdal Uğur, Dursun Sarıoğlu, Ömer Gülgün, İsmail Ölmez, Enver Orhan, Necati Direksiz, Bilal Sak, Mustafa Yılmaz, Hüseyin Fidan, Recep Karaca, Cazım Kartal, Hüseyin Karatatop, Eyüp Akar, Hüseyin Ceylan, Mehmet Ersen ve Recep Gümüş seçildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bulut Mehmet Baştuğ Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title