Haberler

Muğla Valisi Çiçek, Menteşe İlçesini Ziyaret Etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesine bağlı bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesine bağlı bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Çiçek, Akkaya Mahallesi'nde ilkokulu ve sağlık ocağını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ile Kıran Mahallesi'ne giden Çiçek, yöresel ahşap işçiliği ile 14 ayda Kıran Camisi'nde incelemelerde bulundu.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çiçek, vatandaşları anlamak için mümkün olduğu kadar vatandaşlarla görüşmek gerektiğini söyledi. Ülkenin geleceği için kültüre, turizm değerlerine sahip çıkılması gerektiğini anlatan Çiçek, vatandaşların da kültür ve turizme katkı sunmak için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Milletvekili Özden de Muğla'nın büyükşehir statüsüne geçmesiyle köylerin mahalle olduğunu hatırlatarak, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanır hale geldiğini kaydetti.

Kıran Mahallesi'nde vatandaşların çoğunun geçimini arıcılıkla sağladığını anlatan Özden, "Arıcılık burada büyük önem taşıyor. Biz de vatandaşlarımızın bu alandan daha fazla faydalanabilmesi ve gelir elde edebilmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

Vali Çiçek daha sonra Özden ile Akbük sahilinde incelemelerde bulundu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Amir Çiçek Ak Parti Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title