Haberler

Muğla Valisi Amir Çiçek'ten Yeni Milas Kaymakamı Arslan'a Ziyaret

Muğla Valisi Amir Çiçek 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Milas Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Eren Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla Valisi Amir Çiçek 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Milas Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Eren Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milas hükümet konağı kaymakamlık makamında yapılan ziyarette vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemini vurgulayan Vali Çiçek, "Bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle, ortak akıl ve kolektif hareketle vatandaş odaklı çalışıyoruz. Üretimi, ticareti, istihdamı, ihracatı artırmaya yönelik faaliyetleri destekleyerek, teşvik ederek, gerekiyorsa öncülük ederek ekonomiyi daha iyi yerlere getirmeliyiz. Eğitim, sağlık, ulaşım, enerji, spor gibi hizmet alanlarında vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları kesintisiz sürdürmeliyiz Bundan sonra, daha da çok çalışacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerle kaymakamımıza hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Arslan Amir Çiçek Milas Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title