Haberler

Muğla - Tartıştığı Sevgilisinin Bindiği Taksinin Camını Kıran İngiliz Turist Gözaltına Alındı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatil yapan İngiliz Harry Baden, tartıştığı kız arkadaşının kendisinden uzaklaşmak amacıyla bindiği taksinin camını kırınca gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında, Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İngiliz 26 yaşındaki Harry Baden ve kız arkadaşı 24 yaşındaki Sasha Derby, günübirlik gezi teknesinden indikten sonra Kordon Caddesi'nde yüksek sesle tartışmaya başladı. İngiliz çift, kendilerini tura getiren ve Atatürk Caddesi Abdi İpekçi Parkı önünde dönüşlerini bekleyen servis minibüsünün önüne kadar, 500 metre boyunca tartışarak yürüdü.

Burada çiftin sözlü tartışması tokatlaşmaya ve birbirlerini iteklemeye dönüştü. Ağlamaya başlayan Sasha Derby, öfkelenerek yoldan çevirdiği taksiye bindi. Harry Baden ise kız arkadaşını taksiden indirmeye çalıştı. Kadın turist, erkek arkadaşının elinden kurtularak kapıyı kapatıp sürücüden ilerlemesini istedi. Öfkelenen Baden, iddiaya göre yumruklayarak taksinin sağ arka kapı camını kırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çifti sakinleştirmeye çalışarak ayırdı. Çift bir süre, karşılıklı oturdukları kaldırımlarda birbirlerine sözlü hakaretlerini sürdürdü. Erkek arkadaşının sağ kolundan kanlar aktığını gören Derby, yerinden kalkıp Harry Baden'in yanına geldi, sarılıp ağladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Baden'i ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Aşırı alkollü olduğu belirtilen Harry Baden, tedavisi sonrası taburcu edilerek Şehit Nedip Cengiz Eker Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

HASARI ÖDERSE ŞİKAYETTEN VAZGEÇECEK

Camı kırılan 48 T 4393 plakalı taksisinin sahibi 62 yaşındaki Muzaffer Karadağ, geldiği polis merkezinde İngiliz turistten şikayetçi oldu. Taksici Karadağ, Kadın turist durdurarak taksime bindi. Bu sırada erkek arkadaşı olduğunu öğrendiğim kişi, kapıyı açarak kadınla tartışmaya başladı. Kadın kapıyı kapattıktan sonra adam dışarıdan yumruklayarak aracımın camını patlattı. İngiliz turist, aracımın hasarını öderse şikayetimden vazgeçerim dedi.

Alkolün etkisinin geçmesi için polis merkezinde gözaltına tutulan İngiliz Baden'in, daha sonra yeminli tercüman eşliğinde ifadesinin alınacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Marmaris Karadağ Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title