Haberler

Marmaris'te Mart Ayında Deniz Keyfi! Sahiller Dolup Taştı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde açık havada sıcaklığının 26 derece kadar yükselmesiyle sahil ve sokaklar dolup taştı. Yerleşik yaşayan yabancılar ve vatandaşlar denize girdi, şezlonglarda güneşlendi.

GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ, SAHİL VE PARKLAR DOLDU

Marmaris'te yüzünü gösteren güneş, ilçeyi canlandırdı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 26 derece gösterdiği kent merkezinde vatandaşlar sahil ve parklara akın etti.

Marmaris'te Mart Ayında Deniz Keyfi! Sahiller Dolup Taştı

DENİZE GİRİLDİ, KUMSALDA GÜNEŞLENDİ

Atatürk Caddesi Halk Plajı'nda ve kent merkezindeki sekiz kilometrelik sahilde yerleşik yaşayan yabancılar ile vatandaşlar denize girdi, kumlarda güneşlendi. Kimi vatandaşlar köpeğiyle denize girerek eğlendi.

Marmaris'te Mart Ayında Deniz Keyfi! Sahiller Dolup Taştı

SPOR YAPIP, DENİZİN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

Uzunyalı Mevkisi'nin sahil şeridinde bulunan mekanlarda oturacak yer kalmadı. Kimi aileler parklarda, kimileri sahilde çocuklarıyla oyun oynadı. Atatürk Caddesi'nden Siteler Mevkisi'ne kadar uzanan sahil yolu spor, yürüyüş yapıp ve deniz manzarasının keyfini çıkaranlarla doldu.

Marmaris'te Mart Ayında Deniz Keyfi! Sahiller Dolup Taştı

MART KAPIDAN BAKTIRMADI

Mart ayının ortasında sıcak havanın tadını çıkartan vatandaşlar, eşsiz manzaraların fotoğraflarını çekerek sosyal medyada Mart kapıdan baktırmadı yorumu yaptı. Şehir merkezindeki Belediye Çay Bahçesi'ni dolduranlar, deniz manzarası eşliğinde çay keyfi yaptı. Deniz tutkunları, küçük teknelerine binerek, körfez turu atıp, sıcak havanın tadını çıkardı. Kimileri yelkenli teknelerle, bazıları da deniz bisikleti ile açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Marmaris Muğla Turizm Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title