Haberler

Muğla İnşaatın Hafriyat Çalışmalarında Bitişiğindeki Evin Duvarı Çöktü

İnşaatın hafriyat çalışmalarında bitişiğindeki evin duvarı çöktü MUĞLA'da yapımına yeni başlanan bir inşaatın hafriyat çalışmaları sırasında bitişiğindeki tek katlı müstakil evin duvarı çöktü.

İnşaatın hafriyat çalışmalarında bitişiğindeki evin duvarı çöktü

MUĞLA'da yapımına yeni başlanan bir inşaatın hafriyat çalışmaları sırasında bitişiğindeki tek katlı müstakil evin duvarı çöktü. Olay anında dışarıda olan üç kişilik aile, döndüklerinde gördükleri manzara karşısında büyük bir şok yaşadı.

Menteşe'nin Emirbeyazıt Mahallesi'nde yapımına yeni başlanan bir inşaatın hafriyat çalışmaları sırasında geçen cumartesi günü bitişiğindeki kiralık müstakil evin duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Yıllar önce eşini kaybeden ev hanımı 51 yaşındaki Hatice Kuzgun, zihinsel engelli kızı 21 yaşındaki Aslı Kuzgun ile özel şirkette müşteri hizmetleri danışmanı olarak çalışan oğlu 23 yaşındaki Oktay Kuzgun'un dışarıda olmaları nedeniyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Gürültü nedeniyle dışarıya çıkan mahalle sakinleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Komşularından durumu öğrenen aile, evine koştu. Alışverişe gittiği öğrenilen Hatice Kuzgun, yıkılan duvarı görünce gözyaşını tutamadı. Bir yandan zihinsel engelli kızı Aslı'yı sakinleştirmeye çalışan Kuzgun, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, tutanağın ardından ailenin ve müteahhit Tuncay Yavaş'ın ifadesine başvurdu.

ÖNCEDEN UYARDI

Öfkeli olan Hatice Kuzgun, "Müteahhit duvarımızın dibine kadar, 'benim hakkı var' diyerek sürekli dozeri yanaştırdı. Yapmayın dememe rağmen beni dinleyen olmadı. İşçiler sürekli olarak duvara taş ve odun attılar. Taşınmak zorunda kalacağım. Eşyalarımızın zarar görüp görmediğini bilmiyorum. Korkudan evin içerisine giremiyorum. Olay sırasında dışarıda olmamız bizim için büyük şans. Engelli kızıma bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti? Daha önce duvarda çatlak oluşmaya başladığı sırada belediyeye şikayette bulunmuştum. Herkes bir yerlere gönderdi, kimse sahip çıkmadı" dedi.

Ev sahibinin oğlu Oktay Kuzgun, "Dozerle hafriyat çalışmaları yaptıkları sırada, evimizin duvarında santim santim çatlaklar oluşmaya başladı. En sonunda olan oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title