Haberler

MUĞLA GSK Hokeyde Yunus Emre Arslan Heyecanı

Güncelleme:

Muğlayı Hokey Erkekler 1. Liginde temsil eden temsilcimiz Muğla Gençlik Spor Kulübü. İç transferde A milli Takımın forvet oyuncusu Yunus Emre Arslan ile trekrar anlaştı.

Muğla GSK alt yapısından yetişen tecrübeli oyuncunun Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu kazanıp Muğladan ayrılmasıyla birlikte herkes süper lig takımı Bolu Highway takımına transfer olacağını düşünürken o büyük bir vefa örneği göstererek takımımı Süper Lige çıkarmadan bir yere gitmiyorum diyerek yuvada kaldı.

Çok cazip transfer tekliflerini reddettiğini Muğla GSK yı tekrar süper lige çıkacağına inancının tam olduğunu söyleyen milli oyuncu Yunus Emre Arslan en son Türkiye A milli Takımı ile Portekizdeki Avrupa Şampiyonasında mücadele etti. Muğla Askf tarafından Muğlada yılın en başarılı sporcusu ödüllünü alan Yunus emre arslan' ın tekrar yuvaya dönme kararı almasıyla oldukça tecrübeli ve kaliteli kadro oluşturan Muğla Gençlik Spor Kulübü hokey takımı ligde transfere para harcamayan ender takımlardan birisi olarak gösteriliyor tamamiyle öz imkanlarıyla ve altyapıdan yetişen sporcularla mücadele eden kulüp spora milyonlar harcayıpta bir adım öteye gidemeyen kulüpler arasında yıldız gibi parlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Arslan Muğla Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title