Haberler

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İkinci Ayak Yelken Yarışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çalış Plajından detay görüntüler- Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Tarakçı'nın açıklaması Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İkinci Ayak Yelken Yarışları, Fethiye ilçesinde başladıMuğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İkinci Ayak Yelken Yarışları, Fethiye ilçesinde başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çalış Plajından detay görüntüler- Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Tarakçı'nın açıklaması Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İkinci Ayak Yelken Yarışları, Fethiye ilçesinde başladıMuğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İkinci Ayak Yelken Yarışları, Fethiye ilçesinde başladı. Fethiye Belediyesi ve Belediye Spor Kulübü'nün Çalış Plajı'nda düzenlediği yarışa, 8 kulüpten 96 sporcu katılıyor. Optimist, laser ve laser radial sınıfındaki teknelerin mücadele ettiği yarış, hava muhalefeti nedeniyle bir saat geç başladı.Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Tarakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yelken sporunu geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.Yarışların 4 Ekim'de son bulacağını belirten Tarakçı, "Sporcuların burada elde ettikleri puanlar, trofe yarışları için önemli. Güzel bir havada mücadele veren tüm sporcularımıza başarılara diliyorum" dedi.Çalış Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay ise yelkenlerin 2 gün boyunca Çalış Plajı'na renk katacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Fethiye Belediyesi Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title