Haberler

Muğla Ekonomik İstişare Toplantısı

Muğla Valisi Amir Çiçek, 2016 yılının geride kaldığını belirterek, "Kötü örnekler bizi yıldırmasın, iyi örneklerle yolumuza devam edelim. Ortak akıl ile elde edilen projelerin sonu iyi olur.

Muğla Valisi Amir Çiçek, 2016 yılının geride kaldığını belirterek, "Kötü örnekler bizi yıldırmasın, iyi örneklerle yolumuza devam edelim. Ortak akıl ile elde edilen projelerin sonu iyi olur." dedi.

Muğla Ekonomik İstişare Toplantısı, Bodrum Kaymakamlığının ev sahipliğinde ilçedeki bir otelde yapıldı.

Toplantıya, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iş adamları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Çiçek, 2016 yılının geride kaldığını ifade ederek, "Kötü örnekler bizi yıldırmasın, iyi örneklerle yolumuza devam edelim. Ortak akıl ile elde edilen projelerin sonu iyi olur." diye konuştu.

Türkiye'nin komşusu Suriye ve Irak'ta savaş olduğunu, terör örgütlerinin Türkiye'ye yönelik eylemlerinin devam ettiğini kaydeden Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocukları öldürüyorlar. Şehirleri bombalıyorlar. Suriye'den, Irak'tan bahsediyorum. Elbetteki yanımızda bombalar patlarsa, savaş olursa buraları da etkiliyor. Biz, güçlü, azimli, vizyon sahibi olarak işlerimizi yürütürsek bize kimse bir şey yapamaz. 15 Temmuz'u her an gözümüzün önünden geçireceğiz. 15 Temmuz, birliğimizi, beraberliğimizi, Türkiye Cumhuriyeti devletini, ekonomisini yok edip, bölgede savaş ortamı yaratıp yok etmenin denendiği bir gün olmuştur. Kimdir bu düşman, terördür. Terörün arkasındaki desteklerdir, FETÖ'dür. Bütün terör örgütleri kötüdür."

Gelişen bir ülkeyi kıskanan çok olur

Terörün ekonomiyi de baltalamaya çalıştığını kaydeden Vali Çiçek, devletin, iş adamlarının, yatırımcıların, turizm işletmecilerinin yanında olduğunu kaydetti.

İzmir'deki terör saldırısına da değinen Çiçek, terörü yok etmenin tek yolunun birlik içinde olmak olduğunu ifade ederek, "Birbirimizin fikirleri, siyasi yapısı, yaşı, cinsiyeti ne olursa olsun kol kola gireceğiz. Dayanışacağız. İşte milli birlik bu. Bir olduğumuz takdirde terör bir şey yapamaz. Ekonomide gelişen bir ülkeyi kıskanan çok olur." dedi.

Toplantıda konuşan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da iyi niyet ve samimiyet olduğu sürece her türlü sorunun birlik ve berberlik içerisinde aşılacağına inandığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kocadon Amir Çiçek Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title